Crna kronika

Prijetio 32 -godišnjakinji u Cavtatu

Prijetio 32 -godišnjakinji u Cavtatu

30-godišnjak verbalno je s nožem u ruci  prijetio 32-godišnjakinji ispred kuće u Cavtatu prošlog četvrtka 16. veljače oko 22 sata.

Potom je iz kuće izašao njezin 28-godišnji suprug koji  se s njim sukobio i pritom ga lakše ozlijedio batom za meso.

U sukobu je lakše ozlijeđen i 28-godišnjak, a nakon što je nož odbacio u obližnje grmlje 30-godišnjak se vozilom udaljio s mjesta događaja, ali je oko 00.25 sati, na D-8 u mjestu Čilipi, uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Izvršenim alkotestiranjem izmjereno mu je 2,80 promila alkohola. Zbog počinjenih prekršaja 30-godišnjak i 28-godišnjak su u petak, 17.veljače, uz optužne prijedloge dovedeni u Prekršajni sud u Dubrovniku. Protiv 30-godišnjaka slijedi i kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 32-godišnjakinje.
 
Prilikom kontrole osobnog vozila, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 36-godišnjak, u subotu, 18.veljače, oko 3.30 sati, na D-8, u mjestu Čilipi, izvršenim alkotestiranjem vozaču je izmjereno 2,35 promila alkohola. Zbog počinjenog prometnog prekršaja 36-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden u Prekršajni sud u Dubrovnik gdje je kažnjen novčanom kaznom od 5 000 kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci.
 
U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 18. veljače, oko 15.10 sati, na predjelu Mećajac u Cavtatu, teže je ozlijeđen 23-godišnji motociklist. Naime, 23-godišnjak je upravljao motociklom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se cestom iz smjera Zvekovice prema Cavtatu, te je ulaskom u lijevi zavoj izgubio nadzor nad motociklom i sletio van kolnika. Izvršenim alkotestiranjem vozaču je izmjereno 0,93 promila alkohola, a  liječnička pomoć mu je pružena u dubrovačkoj bolnici gdje je zadržan na liječenju.
 
 Nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u Zlatnom potoku u Dubrovniku, u vlasništvu 34-godišnjakinje, tijekom 18./19.veljače, u vremenu od 16 do 5.35 sati. Prilikom provale počinitelj je  otuđio 12 kutija raznih cigareta i 140 kuna. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 340 kuna. Policija radi  na pronalasku počinitelja.
 
Nepoznati počinitelj u subotu, 18. veljače, u vremenu od 12.10 do 16.20 sati provalio je kuću u Ulici od tabakarije u Dubrovniku, u vlasništvu 63-godišnjaka, i izvršio premetačinu i otuđio nakit u vrijednosti od više tisuća kuna.  Policija radi na pronalasku počinitelja.
 
Prilikom izvođenja radova na dalekovodu u mjestu Čeveljuša, 37. godišnji djelatnik tvrtke iz Zagreba jučer oko 13 sati pao je sa stijene visine od oko 2 metra i teže se ozlijedio. Ozlijeđenom djelatniku liječnička pomoć je pružena u Domu zdravlja u Pločama, nakon čega je prevezen u dubrovačku bolnicu. O ovom događaju slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 
 
 
 
 
 
 
 

Pročitajte još

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist