Aktualno

PRIJEMNI NA RIT CROATIA Najboljima stipendije od čak 12 000 eura!

PRIJEMNI NA RIT CROATIA Najboljima stipendije od čak 12 000 eura!

Ispite je moguće polagati u terminu od 31. svibnja do 4. lipnja u 15 gradova u Hrvatskoj i regiji.

U Dubovniku će se prijemni ispit održati u petak, 3. lipnja, na kampusu RIT Croatia. Više informacija nalazi se OVDJE. Za izlazak na prijemni ispit potrebno je popuniti neobvezujući obrazac za prijavu najkasnije 30. svibnja 2016. Prijemni ispit na RIT Croatia se ne naplaćuje.

Znaš li da je američki koledž prisutan u Dubrovniku već gotovo 20 godina? U ta dva desetljeća na koledžu je diplomiralo više od 1800 studenata. Mnogi od njih dolazili su (i dolaze) studirati iz raznih dijelova Hrvatske i svijeta – odlaze s prekrasnim uspomenama na Grad, neraskidivim prijateljstvima (čak i brakovima :)), ali – ono najvažnije – znanjima koja su im pomogla u razvoju svojih poslovnih ideja, puteva i karijera.

Studenti RIT Croatia iznimno kvalitetan kadar
„Studenti RIT Croatia su se pokazali kao iznimno kvalitetan kadar što govori puno o pristupu studiranju turističkog managementa na američkom koledžu. Radi se o kandidatima koji na razgovore dolaze bitno pripremljeniji, s jako dobrim razumijevanjem problematike te se jako brzo integriraju u poslovne procese što je danas poslodavcima iznimno bitno. Imamo nekolicinu zaposlenika koji su završili RIT Croatia i kod zapošljavanja visoko-kvalificiranog kadra se uvijek oslanjamo na mrežu diplomanata RIT-a. Obavljanje prakse smatramo ključnim za studente jer im to dozvoljava da se upoznaju s poslom te im daje mogućnost da se kroz svoj rad direktno predstave poslodavcu i olakšaju si put do pronalaska prvog posla.“, govori Maria Majdić Natrlin, Hotel Rixos Libertas Dubrovnik
Pogledaj što o studiranju na RIT Croatia govore naši studenti.

POČINJU PRIJEMNI ISPITI: NAJBOLJE OČEKUJU STIPENDIJE OD ČAK 12 000 EURA!!!
Na RIT Croatia uskoro počinju prijemni ispiti. Prijavi se odmah i studiraj američke preddiplomske stručne studije Informacijskih tehnologija, Menadžmenta u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima i Međunarodnog poslovanja. Za najbolje kandidate pripremili smo vrlo vrijedne stipendije:

Najbolje kandidate za svaki studij odabrat će stručna komisija na temelju postignutih rezultata na prijemnom ispitu. Osvojenu stipendiju kandidati mogu iskoristiti tijekom četiri godine studija. Rezultati natjecanja za stipendije će biti objavljeni na našim web stranicama.

ŠTO JE VAŽNO ZNATI ZA PRIJAVU NA PRIJEMNI ISPIT?
Prijemnom ispitu mogu pristupiti:
ovogodišnji maturanti,
kandidati koji su prijašnjih godina završili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje,
kandidati koji su završili trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje,
kandidati koji su srednjoškolsko obrazovanje završili izvan Republike Hrvatske.

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na e-mail: admissions@croatia.rit.edu, tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite http://www.croatia.rit.edu/

 

Pročitajte još

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1895. Rođen slikar Ignjat Job

Dulist