DuList IN

PRIJE KONCERTA Nina Badrić uživa u Valamaru u Dubrovniku, što joj ‘fanovi’ pišu po Instagramu?

PRIJE KONCERTA Nina Badrić uživa u Valamaru u Dubrovniku, što joj 'fanovi' pišu po Instagramu?

Dubrovnik i njegova prekrasna scenografija godinama je omiljeno odredište brojnih poznatih gostiju iz svijeta i Hrvatske, a ovih dana u njemu uživa i naša fantastična pjevačica Nina Badrić, jedna je od najcjenjenijih i najtrofejnijih hrvatskih glazbenica čija karijera uspješno traje više od 20 godina.

U pauzama između ljetnih nastupa, Nina puni baterije u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik opuštajući se uz nezaboravni panoramski pogled na kristalno čisto more i najljepše zalaske sunca na svijetu i uživajući u vrhunskoj usluzi hotela i znamenitostima grada podno Srđa.

Oduševljenje morem, Dubrovnikom i Valamarovim hotelima Nina nimalo ne skriva te sa svojim fanovima na društvenim mrežama ovih dana dijeli svoje slike i uistinu laskave komentare. Ninin Twitter, Facebook i Instagram stotinama tisuća fanova šalju najljepše razglednice iz našega grada.

Nakon koncerta u Puli 8. kolovoza, Ninu s nestrpljenjem očekujemo u Dubrovniku i veselimo se njenom nastupu 12.8. u hotelu Valamar Dubrovnik President.

Inače, Valamarove hotele za rijetke dane odmora biraju i naši proslavljeni sportaši pa su tako odmah nakon Europskog prvenstva u nogometu, ugostili naše reprezentativce Ivana Perišića i Nikolu Kaliniću s obiteljima te slavne rukometaše Domagoja Duvnjaka s djevojkom Lucijom Žulj, Kirila Lazarova, Jacoba Heinla i Steffena Weinholda.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist