Kultura

Prijavite se za stipendije za drugo izdanje Science Underground akademije

Prijavite se za stipendije za drugo izdanje Science Underground akademije

U tijeku su prijave za drugo izdanje Science Underground akademije, međunarodne ljetne škole integrirane postmoderne znanosti i umjetnosti koja će se održati od 13. do 22. srpnja u Prirodoslovnom muzeju Dubrovnik.

Program organizira UR Institut za primjenjena interdisciplinarna znanstvena istraživanja u suradnji s Prirodoslovnim muzejom Dubrovnik i Gen0 Industrijama za proizvodnju i razvoj inovativnih tehnologija.

Uz redovne prijave, Gen0 Industrije stipendiraju dvoje talentiranih sudionika. Kandidati moraju biti nezaposleni, mlađi od 30 godina i putem obrasca iskazati svoj interes i opisati zašto bi baš oni bili idealni kandidati za osvajanje ove stipendije. Stipendija pokriva troškove kotizacije za sudjelovanje na desetodnevnoj akademiji. Prijave će obraditi šesteročlano stručno vijeće (tri umjetnika i tri znanstvenika) te izabrati dvoje najperspektivnijih kandidata koji ispunjaju uvjete.

Prijave za stipendije su otvorene do srijede, 22. lipnja do ponoći, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na ovaj zanimljivi program. Prijaviti se možete putem službene web stranice.

Pročitajte još

TEMA IZAZOVNA VREMENA Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

[FOTO/VIDEO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Cvjetni koncert u đardinu Ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist

(FOTO) KOLARINI PREMJERNO IZVELI ‘MATRIMONIJO’ Pun teatar, publika oduševljena!

Dulist