DuList INDuList PROMO

Prijavi se za stipendiju na RIT Croatia – fond je veći od 2,6 milijuna kuna!

Prijavi se za stipendiju na RIT Croatia - fond je veći od 2,6 milijuna kuna!

Kao i svake godine, RIT Croatia je raspisao natječaj za dodjelu stipendija čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kn. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2015. Interes je velik – požuri i prijavi se odmah!

Na dubrovačkom kampusu RIT Croatia izvode se dva preddiplomska stručna studija: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima i Informacijske tehnologije. O kvaliteti studija govore priznanja i akreditacije, no zapravo o tome najbolje svjedoče rezultati. A rezultati su naši diplomanti i njihovi uspjesi. Više od 1700 diplomanata uspješno je u karijerama koje su odabrali – bilo u Hrvatskoj ili inozemstvu, bilo da rade u korporacijama, manjim poduzećima ili vlastitim tvrtkama. Također, istraživanja pokazuju da su njihove prosječne mjesečne neto plaće veće od 9.500 kuna. Pogledaj što o nama kažu naši studenti.

Uspjesi studenata: Transit aplikacija u službi Dubrovčana!

O tome zašto studirati kod nas možemo pričati do prekosutra. Ali, reći ćemo samo da imamo studente koji nižu uspjehe na kojim god natjecanjima se pojave, poput nedavnog Startup Weekenda u Dubrovniku. Evo što o osvojenom trećem mjestu kaže naš student Dživo Jelić: „ Zajedno s kolegama Andrejem Šarićem i Ivanom Brčićem osvojio sam nagradu Marivian Success Akademije za aplikaciji “Transit” čija je svrha omogućiti transportnim tvrtkama bolji uvid u njihova vozila putem GPS sustava, a s druge strane pružiti točne informacije građanima o trenutnoj lokaciji autobusa i njegovom kretanju. Ideja je nastala tako da smo htjeli učiniti nešto korisno za naš grad te u međuvremenu razvijati vještine o kojima smo učili na fakultetu. Naš prvi cilj je omogućiti stanovnicima i turistima grada Dubrovnika da se jednostavnije snalaze u javnom gradskom prijevozu tako što smo im omogućili jednostavniji pristup rasporedu, linijama i stanicama Libertasa. Tijekom razvoja smo uvijek pitali profesore za savjete te nam je prof. Michael Floeser najviše pomogao jer nam je postavio temelje programiranja u java programskom jeziku.“

S obzirom da smo dio renomiranog američkog sveučilišta, naši studenti ne samo da studiraju u međunarodnom okruženju, nego imaju i mogućnost studija na kampusima u Rochesteru i Dubaiju. U konačnici, uspješan završetak studija podrazumijeva i dvije diplome – hrvatsku i američku što je vrlo velika prednost za one koji razmišljaju o karijeri izvan granica Lijepe naše.

Fond stipendija veći od 2,6 milijuna kuna! Požuri i prijavi se odmah!

RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije studiraju na tom uglednom američkom koledžu. Prošle godine više od 60% studenta upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% – 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT Croatia.
Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2015. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2015.
Prijavi se do 15.12.2014. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!
Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

Prijavite se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: admissions@croatia.rit.edu – tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJE

rit-stipendije-transit-aplikacija-02 rit-stipendije-transit-aplikacija-01

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist