DuList IN

PRIJAVI SE NA DUFF Budi dio mladih filmaša!

PRIJAVI SE NA DUFF Budi dio mladih filmaša!

Mediteranska filmska festa djece i mladih, dubrovački filmski festival DUff i službeno je otvorio prijave za svoje četvrto izdanje koje će se održati od 15. -18. listopada u Dubrovniku.

Festival okuplja djecu istih godina, ali iz različitih zemalja, sredina, drukčijeg socijalnog statusa i načina života, koji kroz film – najjači medij progovaraju o okruženju u kojem žive, svojim problemima , ali i lijepim stvarima koje ih nadahnjuju.

Prilika je to za mnoge od njih da se po prvi put susretnu sa svojim vršnjacima iz jednog drugog ‘svijeta’ ali i našoj djeci da upoznaju životne prilike vršnjaka kroz njihov rad. U Dubrovniku za vrijeme trajanja Duffa zaista se mogu vidjeti sva lica Mediterana.

Natjecanje se inače odvija u dvije dobne skupine / do 15 godina i 16 do 20 godina /, a nagrade se dodjeljuju u kategorijama animiranog, igranog, dokumentarnog i slobodnog žanra, uz apsolutni Grand prix festivala i dvije nagrade publike – za najbolji film uopće i najbolji animirani film prema izboru djece.

Pored natjecateljskog programa, organizatori Duff-a Kinematografi Dubrovnik, Udruga Luža i Ljetna škola filma Šipan i ove će se godine pobrinuti za bogat popratni program. Na Duff-u ćete tako moći uživati u popratnim projekcijama odbranih naslova, sudjelovati na jednoj od šest filmskih radionica, zajedničkom izletu, druženju, ali i dobiti priliku da upoznate zaista bogatu kulturnu baštinu Dubrovnika.
Uvjeti sudjelovanja dostupni su na PRAVILNIKU, a rok za prijavu radova je 1. kolovoza i to putem ONLINE PRIJAVNICE.

Ukoliko imate do 20 godina i bavite se filmom, videom, ili ste član filmske družine, ne razmišljajte – pridružite nam se i vi ove godine u Dubrovniku i provedite nezaboravna četiri dana s nama – poručuju organizatori.

Vidimo se na DUFF-u!

DUFF-2015-02

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist