Sport

PRIJATELJSKA Jug pobjedom nad Barcelonetom otvorio sezonu

PRIJATELJSKA Jug pobjedom nad Barcelonetom otvorio sezonu

Jugaši su u prijateljskoj, prvoj službenoj utakmici ove sezone, odigranoj u četvrtak navečer na bazenu u Gružu s 8:5 (1:0, 3:1, 2:2, 2:2) svladali CN Barcelonetu.

Protiv prvaka Europe iz sezone 2013./2014. izabranici Vjekoslava Kobešćaka utakmicu su prelomili u drugoj četvrtini, kada serijom tri pogotka odlaze na 4:1 na poluvremenu. Do kraja utakmice Kobešćak je dobio priliku isprobati postave i taktike, ali je razlika od +3 održana do kraja utakmice.

– Evidentno je da smo dosta toga isprobavali tijekom utakmice. Obrana je bila dosta dobra, uzimajući u obzir dio sezone u kojem se nalazimo. Vidi se da kod Barcelonete, ali i kod nas fali uigranosti. Upravo je ova službena prijateljska utakmica bila kontrolna točka, kao što će to biti i turnir na Korčuli koji nas očekuje za par dana, na kojemu ćemo se probati još bolje uigrati za one najvažnije stvari koje nas očekuju tijekom sezone. Atmosfera je super i tako treba i ostati, dapače treba je kao i rezultat i dalje graditi. Igrači su se jako dobro upoznali van bazena i nema sumnje kako će se to pozitivno odraziti i na igru – rekao je trener VK Jug CO Vjekoslav Kobešćak.

Strijelci za Jug CO bili su Pavo Marković dvaput te Loren Fatović, Maro Joković, Marko Ivanković, Felipe Perrone, Hrvoje Benić i Josip Vrlić jednom. Pred Jugašima je sad pripremni turnir na Korčuli.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist