Kultura

PRELIVENA KAP U Sponzi održana izložba fotografija Marina Franova

PRELIVENA KAP U Sponzi održana izložba fotografija Marina Franova

Zanimljiva izložba fotografija na temu problema alkoholizma u društvu “Prelivena kap” osječkog fotografa Marina Franova otvorena je u srijedu navečer u Sponzi.

-Ovo je izložba koju smo organizirali kako bismo osvjestili problem alkoholizma u društvu. Ugostili smo fotografije Marina Franova koji je dolazi iz Osijeka. Predstavljeni radovi su njegove autorske slike i on je na jedan živopisan način dočarao kako to izgleda alkoholizam u svakodnevnici – izjavila je Ivana Šepak, gradska vijećnica i predsjednica Organizacije žena DUSTRA, stranke koja je organizirala izložbu.

Svi koji žele kupiti neku od fotografija pozvani su da to učine, a sav prihod bit će uručen udruzi liječenih alkoholičara u Osijeku. Izložba će biti otvorena do 26. siječnja, uključujuči i vikende, a ulaz je besplatan.

-Izražavam veliko žaljenje zbog činjenice da izložbu nije posjetio nitko iz Dubrovačkog kluba alkoholičara budući da smo im poslali poziv. Ovom prilikom šaljem apel da nam se jave ili pošalju upit na mail dubrovacka.stranka@gmail.com – zaključila je Šepak.

Svi koji žele donirati klub alkoholičara Osijek mogu to učiniti putem žiro računa.
Klub liječenih akloholičara Osijek, Srijemska 124/a
Addiko bank
HR16 2500 0091 1021 8138 1

Pročitajte još

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

ORATORIJSKO REMEK DJELO Mozartov Requiem u Male braće

Dulist