Crna kronika

Prelazili granicu s hašišom, halucinogenim gljivama, ampulama testosterona…

Policija

Marihuana, hašiš, halucinogene gljive, testosteron… sve je to u protekla dva dana zaplijenila policija na graničnim prijelazima.

Naime, 23. i 24. srpnja na graničnim prijelazima Metković, Nova Sela, Zaton Doli i Klek, granična policija Postaje granične policije Metković i Policijske postaje Ston je u 13 navrata pronašla drogu, i to marihuanu, hašiš, halucinogene gljive te više komada nedozvoljenih tableta.
Radi se o 12 stranih i dva hrvatska državljanina kod kojih su opojna sredstva pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole.

Svi su prekršajni sankcionirani sukladno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, dok je 42-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine kazneno prijavljen zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu. Naime, prilikom ulazne granične kontrole na graničnom prijelazu Metković, granična policija u suradnji s djelatnicima carine, kod njega je pronašla i oduzela 131 ampulu testosterona koji se nalazi na listi tvari zabranjenih u sportu.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist