DuList IN

Predstava “Od E do Z” sa Zlatanom Zuhrićem Zuhrom i Enisom Bešlagićem u Dubrovniku

Predstava “Od E do Z” sa Zlatanom Zuhrićem Zuhrom i Enisom Bešlagićem u Dubrovniku

Dubrovački Vrtovi Sunca povodom Dana žena pripremili su nezaboravan provod za vas uz velikane glumačke scene, Zlatana Zuhrića i Enisa Bešlagića. Predstava “Od E do Z” je u kratkom periodu izazvala velik interes publike dok se radnja same predstave odvija u zatvorskoj ćeliji.

Predstava “Od E do Z” komedija je o dva glumca koji su nekad bili poznati i slavni, a onda, kako to već obično biva, nestanu s javne scene i potonu u zaborav. Da bi se prilagodili novonastaloj situaciji, Enis preživljava tako da imitira poznate osobe iz javnog života, a Zuhra nastupa kao ulični zabavljač. Nakon nekoliko teških godina sudbina ih ponovo međusobno spoji u trenutku kada se spletom nesretnih okolnosti potpuno neočekivano sretnu u pritvoru. Bez svjetla pozornice, u tami zatvora – kroz niz komičnih i urnebesnih situacija pokušavaju zajedničkim snagama isplanirati bolju i sretniju budućnost.

Kako su se Zuhra i Bešlagić snašli u duhovitim, ali zahtjevnim ulogama možete vidjeti u subotu 7.3. u Dubrovačkim Vrtovima Sunca s početkom u 18.00 sati. Provod nastavite u ugodnom ambijentu resorta uz večeru i regionalnu kuhinju te zaplešite uz ritam etno jazza uz bend Session Selection.

Za dodatne informacije i rezervacije nazovite broj 361 500

Sponzorirana vijest

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović