Politika

PREDIZBORNI SKUP HDZ-a U METKOVIĆU Dobroslavić i Bačić dali podršku Daliboru Milanu

PREDIZBORNI SKUP HDZ-a U METKOVIĆU Dobroslavić i Bačić dali podršku Daliboru Milanu

U prepunoj dvorani GKS-a u Metkoviću održan je predizborni skup HDZ-a, a kandidat za gradonačelnika Dalibor Milan predstavio je svoj program i članove za Gradsko vijeće grada Metkovića.

U Gradskom kulturnom središtu u Metkoviću okupio se nezapamćeno velik broj građana i simpatizera kako bi iskazali podršku HDZ – u i kandidatu za gradonačelnika Daliboru Milanu. Nakon Himne i minute šutnje, okupljenima su se obratili predstavnici nacionalne i županijske vlasti, ponajprije župan i kandidat HDZ – a za župana Nikola Dobroslavić, njegova kandidatkinja za zamjenicu Žaklina Marević te predsjednik županijske organizacije HDZ – a i saborski zastupnik Branko Bačić, a potom i kandidati HDZ-ove liste i koalicije za gradsko vijeće i gradonačelnika Grada Metkovića.

Prilikom obraćanja okupljenim simpatizerima i članovima stranke u Metkoviću, župan Nikola Dobroslavić istaknuo je kako ovakvo veličanstveno ozračje u Metkoviću znači samo jedno, a to je pobjeda na izborima u nedjelju 21. svibnja.

„Novi gradonačelnik u Metkoviću neupitno je Dalibor Milan. Metković je uvijek bio utvrda HDZ-a i to će tako biti i u budućnosti,“ naglasio je župan Dobroslavić.

Pobjedničku atmosferu prepoznao je i predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić koji je okupljene pozdravio u ime pobjedničkog tima.

„Kao što sam rekao prije par dana, uvjeren sam u pobjedu, sveukupnu pobjedu Hrvatske demokratske zajednice u svih pet gradova Dubrovačko – neretvanske županije, a posebno najslađa pobjeda bit će upravo ovdje u Metkoviću. Zašto će Dado pobijediti? Prije svega, a već dugo godina dolazim u Metković i puno sam puta govorio i u ovoj dvorani i na metkovskim trgovima, ali ovakav osjećaj pobjede u zraku, ovoliko ljudi u ovoj dvorani – još nisam vidio. Budite uvjereni da je naš večerašnji dolazak kao i onih koji su ostali vani jer nisu mogli ući u ovu dvoranu, najveći pokazatelj da je Dalibor naš budući gradonačelnik“, poručio je Bačić.
Kandidatkinja za zamjenicu župana Žaklina Marević istaknula je kako se ne sjeća kada je HDZ imao ovako veličanstven skup.

„Hvala svima što ste došli i hvala ti Dalibore što si ovo sve divno organizirao. Dalibora osobno poznajem već godinama, znam da je srčan i da je čovjek koji svima želi pomoći. Daliborova i moja suradnja nastavit će se naredne četiri godine, kada zajedno budemo mogli puno toga učiniti za naš grad”, uvjerena je Marević.

Oduševljen pobjedničkim ozračjem i neupitnom podrškom svojih sugrađana, kandidat za gradonačelnika Grada Metkovića, budući gradonačelnik Dalibor Milan od srca je zahvalio svima što su se odazvali u ovolikom broju i što su na taj način svima pokazali snagu HDZ – a.

„Veliko mi je zadovoljstvo što vas mogu pozdraviti kao kandidat HDZ – a za gradonačelnika našega grada Metkovića. Ponosan sam što sam kandidat stranke koja je u najtežim vremenima očuvala opstojnost i samostalnost jedine nam države. Sa svojim timom, ali i sa svima vama, dragi ljudi, krećem otvoreno i srčano kako bi HDZ doveli na mjesto koje mu pripada, kako bi HDZ pobijedio u ovom gradu nakon 20 godina i dobio svog gradonačelnika. Kad vas vidim u ovolikom broju, siguran sam da u HDZ – u napokon vlada jedinstvo, da u HDZ – u napokon nema frakcija, a to nam je uvijek trebalo – jedinstvo. Ja sam čovjek koji je rođen u ovom gradu, živim, radim tu, a u ovom ću gradu i ostariti, ovo je grad u kojem je rođen i moj ‘ćaća’ i moj ‘dida’. Sve ono što želim svojoj djeci, želim i svakome u Metkoviću. Želim grad u kojem se bolje živi, grad bez podjela.

Često moji sugrađani izražavaju nezadovoljstvo u ovom gradu. Zato sam odlučio vaš probitak i vaše interese staviti ispred svojih i odlučio sam pobijediti na ovim izborima“, zaključio je Milan.

PROMO

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] MATO FRANKOVIĆ HDZ je u Dubrovniku apsolutni pobjednik!

Dulist

U Petilovrijence tek pomalo pristižu članovi HDZ-a

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ (SDP) Idu nam na ruku rezultati izlaznih anketa. HDZ je u problemu

Dulist.hr