DuList IN

Poznati hollywoodski glumac dolazi u Dubrovnik

Poznati hollywoodski glumac dolazi u Dubrovnik

NEM 2015 ponosno objavljuje da će Tim Daly, zvijezda CBS-ova hita „Državna tajnica“, posjetiti Dubrovnik u sklopu ovogodišnjeg New Europe Marketa od 9. do 11. lipnja.
Pickbox, internetska televizija na kojoj je „Državna tajnica“ ekskluzivno dostupna u našoj regiji, omogućio je dolazak gospodina Dalyja na NEM 2015.
Tim Daly poznat je po svom radu u kazalištu, na televiziji, ali i u svijetu animiranih filmova, a hvaljen je i kao režiser i producent. Najpoznatiji je po posuđivanju glasa za Supermana/Clarka Kenta u animiranoj seriji „Superman: The Animated Series“, po ulozi Joea Hacketta u sitcomu „Wings“, kao i po ulozi narkomana J. T.-ja Dolana u „Obitelji Soprano“, za koju je nominiran za nagradu Emmy.
Od 2007. Daly je uz Amy Brenneman, Tayea Diggsa i Kate Walsh glumio u omiljenoj seriji o doktorima „Privatna praksa“, u kojoj je igrao Petea Wildera, doktora alternativne medicine u centru Oceanside Wellness.
Daly je trenutačno zvijezda CBS-ova nedjeljnog hita „Državna tajnica“ gdje glumi Henryja McCorda, muža glavnog lika Elizabeth McCord, koju glumi Tea Leoni.
Ovo će biti prvi put da će Tim Daly posjetiti Dubrovnik, a sudjelovat će u posebnom panelu dostupnom svim NEM-ovim sudionicima na kojemu će odgovarati na pitanja Antonije Mandić, a bit će prisutan i na svim NEM-ovim zabavama i prilikama za networking.
NEM 2015. istražit će mogućnosti novih medija, kao i budućnost TV sadržaja. Na jednom će mjestu okupiti eminentne profesionalce i stručnjake da bi svima u medijskoj industriji dali bolji uvid u nove trendove. Pridružite nam se na NEM-u 2015. u Dubrovniku!

Treće izdanje New Europe Marketa održat će se od 9. do 11. lipnja 2015. u hotelu Dubrovnik Palace.

Podsjetimo, na ovaj skup doći će i Tom Fontana autor serija Oz i Obitelj Borgia.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist