Crna kronika

POZNATI DETALJI NESREĆE Vozačica prešla u suprotnu traku

POZNATI DETALJI NESREĆE Vozačica prešla u suprotnu traku

Iz PU dubrovačko-neretvanske izvijestili su o detaljima prometne nesreće koja se dogodila u subotu oko 19.05 sati na Jadranskoj magistrali kod Banića, a u kojoj je jedna osoba je teže, a tri su lakše ozlijeđene.

Naime, 42-godišnjakinja je upravljala automobilom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se u smjeru Dubrovniku, kada je na spomenutom predjelu prešla na suprotnu kolničku traku i lijevim bočnim dijelom vozila udarila u automobil gospićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 37-godišnjak, a potom i u automobil dubrovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 33-godišnjak, a koja vozila su se kretala iz suprotnog smjera.

U ovoj prometnoj nesreći teške ozljede zadobio je 33-godišnji vozač koji je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok je 42-godišnja vozačica i dvoje putnika iz njezinog vozila lakše ozlijeđeno.

Za vrijeme trajanja očevida ove prometne nesreće, promet na ovom dijelu se preusmjeravao na lokalne ceste kroz mjesta u Dubrovačkom primorju.

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist