Sport

POVIJESNI OKRŠAJ Za utakmicu s Futsal Dinamom traži se karta više!

POVIJESNI OKRŠAJ Za utakmicu s Futsal Dinamom traži se karta više!

Nakon fantastične posjete protiv Nacionala (1.300) gledatelja, malonogometaše Squarea već u utorak, 8. ožujka očekuje novi spektakl, a bolji poznavatelji futsala već znaju o kojoj je momčadi riječ te da je ulog ove utakmice vrlo velik.

Naime, Dubrovčane očekuje super važan dvoboj kontra zagrebačkog Futsal Dinama, a sve u sklopu uzvratne utakmice Kupa Hrvatske. Pobjednik ovog dvoboja osigurati će završnicu (Final four) Kupa u jednom od gradova domaćina.

Futsal Dinamo predvode Goran Škorić (vratar/osvajač naslova prvaka Hrvatske 2013. godine u dresu Nacionala ), Matija Đulvat, Matija Capar, Hrvoje Penava, Sadat Ziberi i Matej Horvat (četverac koji se 2014. godine okitio naslovom prvaka Hrvatske u dresu Alumnusa), Davor Kanjuh koji je trenutno najbolji strijelac Kluba, a koji je prošle sezone u dresu Nacionala osvojio Kup i prvenstvo Hrvatske)… Uz sve navedene iskusne igrače, strateg Dinama je Mićo Martić, aktualni izbornik reprezentacije Finske!

Futsal Dinamo uz niz kvalitetnih i iskusnih igrača krase i vrhunski navijači – odnosno navijačka skupina Bad blue boys koja je uistinu dodatna snaga na svim domaćim utakmicama.

Sukladno gore navedenim imenima, kvaliteti pojedinaca i velikom ulogu ovog susreta, a sve zbog velikih upita navijača, Uprava Squarea ponovno je pustila u pretprodaju ulaznice za drugi u nizu malonogometni spektakl u Dubrovniku.

Pretprodaja ulaznica vrši se samo u petak, 4. ožujka u uredu MNK Square (Gospino polje) od 19 – 21 sat te na dan utakmice od 18.30 sati na ulazu u dvoranu.

Zbog iznimnog interesa javnosti molimo Vas da ulaznicu što prije osigurate kako bi se na glavnom ulazu izbjegle gužve.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist