Županija

POTVRĐENA KANDIDATURA Nikola Dobroslavić ide po još jedan mandat

POTVRĐENA KANDIDATURA Nikola Dobroslavić ide po još jedan mandat

Aktualni župan Nikola Dobroslavić ide u utrku za još jedan mandat.

Njegova kandidatura na predstojećim lokalnim izborima jednoglasno je utvrđena na sjednici Županijskog odbora HDZ-a održanoj 28. studenog u Stonu.

Kako se navodi u priopćenju HDZ-a, aktualni župan izrazio je uvjerenost u pobjedu na izborima kazavši kako je Hrvatska demokratska zajednica najjača i najozbiljnija politička snaga u županiji te kako će građanima ponuditi najbolji program i najbolje  kandidate. Istaknuo je kako se osjeća spremnim i sposobnim za još jedan mandat na čelu Dubrovačko-neretvanske županije, a zahvalio se i Županijskom odboru na dosadašnjoj podršci te je istaknuo potrebu maksimalnog angažmana u svim gradovima i općinama na predstojećim izborima.

Predsjednik Županijskog odbora Branko Bačić iznio je prijedlog Predsjedništva Županijskog odbora te je istaknuo kako je Nikola Dobroslavić odradio dva veoma uspješna mandata tijekom kojih se županija pod njegovim vodstvom pozicionirala među najbolje hrvatske županije. Napomenuo je i kako je Dubrovačko – neretvanska županija postala prepoznata i priznata u Europskoj uniji u Odboru regija i Jadransko jonskoj euroregiji kojom presjedava Dobroslavić.

Ovom prigodom Bačić je također naglasio odličnu suradnju s koalicijskim partnerima u oba mandata čime je potvrđen veliki koalicijski potencijal HDZ-a u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a naglasio je i dobre odnose te suradnju s načelnicima susjednih općina i županija koje se nalaze na prostoru Bosne i Hercegovine.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist