Grad

POTREBICA VS. RAGUŽ ‘Moja žena nema stalni posao na Sveučilištu, a majka je zaposlena prije mog ulaska u politiku’

POTREBICA VS. RAGUŽ 'Moja žena nema stalni posao na Sveučilištu, a majka je zaposlena prije mog ulaska u politiku'

Ne staju strasti na relaciji Željko Raguž – Marko Potrebica. Nakon što je Potrebica na konferenciji za novinare nazvao zapošljavanje Raguževe žene nepotizmom koji treba iskorijeniti, Raguž je poručio kako je u tome sve čisto, te kako bi volio vidjeti po kojem ključu su zaposleni sam Potrebica, njegova žena, ali i majka.
Potrebica je na ovakvu retoriku odgovorio kako bi Raguž morao pogledati što je to točno nepotizam, te ustvrdio kako on kao ravnatelj Studentskog centra nije zaposlenik Sveučilišta u Dubrovniku, te kako ni njegova žena tamo nema stalni posao, za razliku od Raguževe odnedavno.
-Tko o čemu, Raguž o poštenju i javnim natječajima. Moja majka je primljena u Gradu Dubrovniku preko javnog natječaja davno prije nego sam se ja počeo baviti politikom i postao član HDZ-a. Željko Raguž kao aktualni zamjenik gradonačelnika bi trebao znati gdje je i kako za to raspisan natječaj jer je sve bilo javno. Moja žena, suprotno tvrdnjama, nema stalni posao na Sveučilištu u Dubrovniku. Ona je šest godina na različitim ugovorima o radu, a trenutno je na porodiljnom dopustu. Ja nisam zaposlenik Sveučilišta, već ravnatelj Studentskog centra koji je na to mjesto izabran tri puta zaredom temeljem javnog natječaja, a na njezin posao nisam mogao na nijedan način utjecati – odgovorio je Potrebica te istaknuo kako on i Raguž ‘nikad neće biti isti’.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist