DuList IN

POSPREMITE ORMAR Ovo je pet komada odjeće koje sigurno nećete nositi!

POSPREMITE ORMAR Ovo je pet komada odjeće koje sigurno nećete nositi!

Garderobni ormar nije vremenska kapsula, niti muzej pa u njemu nemojte držati predmete koje ne nosite, i nemate namjeru više ikad odjenuti.

Ne znate što biste poklonili, što bacili, a što ostavili? Ovi komadi odjeće samo vam zauzimaju mjesto u ormaru, a od njih nikakve koristi.

1. ‘Pikavi’ džemperi
Možda vam ta topla vestica savršeno pristaje, ali je napravljena od angore ili nekog drugog ‘iritantnog’ materijala te nadražuje vašu kožu. Budite iskreni, nošenje ovog džempera izaziva nelagodu čak i kad ispod nje odjenete neku pamučnu majicu. Zašto je čuvate u ormaru?

2. Preuska odjeća
Inspiracijski komad traperica iz srednje škole u koje bi ponovo željeli uskočiti svaka žena ima u ormaru, i to je u redu. No trebate li uistinu gomilati odjeću u ormaru koju nemate nikakvu namjeru nositi poput minijaturnih majica iz osnovne škole koje nisu dobre niti za spavanje?

3. Stari poslovni kostim
Nekad ste u ovom trorednom kostimu bili najveća trendseterica na svojem radnom mjestu, no njegov kroj i uzorak davno je izašao iz mode, a tkanina se izlizala od neprestanog pranja i nošenja na kemijsko čišćenje.

4. Grudnjaci kojima ispada žica
Ako morate ručno podešavati lokaciju žice u omiljenom grudnjaku to je i službeni dokaz da imate star komad donjeg rublja kojemu je istekao rok trajanja. Umjesto toga si priuštite novo rublje koje će vam pružiti savršenu potporu.

5. Impulzivni ‘dizajnerski’ komad
Pod jarkim svjetlima trgovine izgledali ste fantastično u tom prsluku od umjetnog krzna ili otmjenom šeširu po uzoru na Catherine Middleton, no kad ste stigli kući shvatili ste da je bila riječ o impulzivnoj kupovini, te ste isti komad spremili s originalnom vrećicom iz trgovine. Nema smisla čuvati stvari koje nikad neće nositi. Radije ih darujete prijateljici ili nekoj humanitarnoj organizaciji.

Izvor: Zadovoljna.hr

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović