DuList IN

Poslušajte novi singl Silentea ‘Čudna ili čudesna’

Poslušajte novi singl Silentea 'Čudna ili čudesna'

Dubrovačka glazbena atrakcija, grupa Silente u mjesecu darivanja daruje najveći poklon svojim obožavateljima – novi singl i božićnu turneju u sklopu koje će nastupiti u svim većim gradovima na Jadranu.

Par dana su izdali čudesan novi singl prigodnog naziva ‘Čudna ili čudesna’ koji će biti predstavljen i na 62. izdanju Zagrebačkog festivala. Mladi Dubrovčani ovogodišnji su dobitnici Porina za novog izvođača godine te nakon zapaženog uspjeha singla ‘Terca na tišinu’ i albuma ‘Lovac na čudesa’ te niza uspješnih koncerata, nastavljaju oduševljavati svoje fanove. Prije par dana izdali su novi singl ‘Čudna ili čudesna’ koji je već pobudio veliki interes, a uskoro najavljuju i videospot za pjesmu.

Silente se trenutno nalazi u studiju gdje marljivo rade na svom novom albumu pod producentskom palicom Nikše Bratoša, a pripremaju i novi videospot za gore spomenuti singl. Ipak, najvažnija vijest za njihove obožavatelje zasigurno je da uskoro kreću na veliku božićnu turneju u sklopu koje će nastupiti u svim većim gradovima na Jadranu. Veliko finale, kraj turneje i vrlo uspješne godine ovi će talentirani mladi glazbenici obilježiti velikim koncertom na dočeku Nove godine u svom rodnom gradu, Dubrovniku.

U nastavku poslušajte novi singl Silentea.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist