Crna kronika

POSLJEDICE PROMETNE Vozač osobnog vozila u induciranoj komi

POSLJEDICE PROMETNE Vozač osobnog vozila u induciranoj komi

Vozač osobnog vozila koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u nedjelju navečer oko 21 sat u Mokošici trenutno se nalazi u induciranoj komi s teškim tjelesnim ozljedama koje su trenutno neopasne za život, ali s mogućnosti komplikacija.

-Vozač osobnog vozila ima teške tjelesne ozljede neopasne za život, ali s mogućnosti komplikacija zbog čega postoji mogćnost daljnjeg liječenja u kliničkom bolničkom centru. Riječ je o politraumi koja uključuje i obostrane prijelome rebara -izjavio je za DuList zamjenik ravnatelja OB Dubrovnik dr. Mario Wokaunn.

Podsjetimo, prema izvješću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, do prometne nesreće je došlo kada se 43-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka, kretao iz smjera Dubrovnika prema Mokošici, kada je prešao na suprotnu kolničku traku i udario u autobus javnog gradskog prijevoza koji je dolazio iz suprotnog pravca, a kojim je upravljao 44-godišnjak.

Teže ozljede zadobio je vozač osobnog vozila koji je zadržan na liječenju u OB Dubrovnik, dok je vozač autobusa zadobio lakše tjelesne ozljede. Morala je intervenirati i JVP Dubrovački vatrogasci s tri vozila.

Pročitajte još

MAJKA TEŠKO OZLIJEĐENOG MALOLJETNIKA ‘Sin mi je mislio da je gotov’

Dulist

OSUMNJIČENI GRAĐEVINARI Radovima u Novoj Mokošici poremetili statiku zgrade na susjednoj parceli

Dulist

31-GODIŠNJAK NANIO TEŠKE OZLJEDE MALOLJETNIKU Potukli se psi, a potom i njihovi vlasnici

Dulist