Aktualno

POSLJEDICE NEVREMENA Desetak prometnih nesreća, jedna osoba hospitalizirana zbog prijeloma

POSLJEDICE NEVREMENA Desetak prometnih nesreća, jedna osoba hospitalizirana zbog prijeloma

Nepovoljni vremenski uvjeti, točnije snijeg koji pada ove srijede na širem dubrovačkom području, prouzročili su brojne probleme u prometu, a bilo je i ozljeda.

Naime, prema informacijama iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, na dubrovačkom području zabilježeno je 10-ak prometnih nesreća u kojima su četiri osobe ozlijeđene. Stupanj njihovih ozljeda još uvijek nije poznat.

Kako nam je rekao ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik, dr. Marijo Bekić, bolnica je u jutarnjim satima zaprimila i 12 pacijenata s raznim oblicima ozljeda koje su nastale kao posljedica nepovoljnih vremenskih uvjeta. No, samo je jedan osoba hospitalizirana i trenutno je na operaciji, a riječ je o prijelomu u području gležnja.

-Sve ozljede dogodile su se u ranim jutarnjim satima, do nekih 8.30 sati, a ozlijeđeni pacijenti svih su dobnih skupina, od 35 do 70 godina – rekao nam je Bekić.

Istaknuo je i kako zbog vremenskih uvjeta Bolnica nije imala poteškoća, osim što većina pacijenata nije došla na zakazane dijagnostičke i specijalističke preglede.

 

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist