Sport

Poraz u zadnjim minutama

Poraz u zadnjim minutama

U petom kolu 2. Hrvatske rukometne lige – Jug, rukometaši Dubrovnika su Gospinom polju upisali poraz od RK Kamičak iz Sinja rezultatom 29:28.

Prvo poluvrijeme gosti su bili bolji, te većinu vremena imali prednost i po dva pogotka razlike. Igrači Dalibora Mišića posložili su se u obrani i kvalitetnije ušli u nastavak. Pred kraj susreta Dubrovčani su došli do prednost 25:23, međutim pod čudnim okolnostima glavnih aktera susreta (Ivica Dominiković/Ivica Komšo) gosti su anulirali prednost domaćina. U 58. minuti susreta isključenje su dodijelili Vegaru koji je u ovom susretu postigao tri pogotka, a potom u posljednjoj sekundi dosudili sedmerac za goste iz Sinja. Gosti su preko Mustapića koji je pogodio sa sedam metara, nezasluženo odnijeli bodove iz Gospinog polja.

Rukometašima Dubrovnika ovo je četvrti poraz u pet odigranih kola dok su jednu pobjedu ostvarili u gostima protiv Knina. Najučinkovitiji u redovima Dubrovnika bili su Vlahić sa 9 te Penava i Bušlje sa 6 pogodaka. U idućem kolu 2. Hrvatske rukometne lige, RKHM Dubrovnik gostuje u Solinu protiv istoimenog domaćina.
 

RKHM Dubrovnik – RK Kamičak
28:29 (14:15)
 
SD Gospino polje. Gledatelja 150. Suci: Ivica Dominiković i Ivan Komšo (oba iz Metkovića).
RKHM Dubrovnik – Đikić, Sabolić, Vlahić 9, Avdić, Penava 6, Bušlje 6, Peručić 2, Dabelić, Čustović 2, Hajdarević, Vegar 3, Biško, Bebić, Radić, Grljević
RK Kamičak – P. Stupalo, Balov, Mustapić 13, Ivan Grubišić Ćabo 5, Boškin 5, Vučković, Šimleša 3, Pletikosić 3, Erceg, Miloš, Ćuk, Gašpar, A. Stupalo.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist