Sport

PORAZ OD ‘FENJERAŠA’ Sve po starom u Kaštel Starom

PORAZ OD 'FENJERAŠA' Sve po starom u Kaštel Starom

GOŠK-Dubrovnik 1919. ni nakon 5. odigranog kola u južnoj skupini 3. HNL ne zna za čar pobjede. naprotiv, upisali su novi gostujući poraz. U Kaštel Starom su izgubili od posljednje momčadi lige Vala s 2:1.

Domaći su poveli u 61. minuti golom Peza, a momčad Franja Domića je u 81. minuti uspjela izjednačiti golom Petkovića iz jedanaesterca. Ipak, u 89. minuti Čeko pogađa za 2:1 čime Val dolazi do prva tri boda ove sezone.

GOŠK – Dubrovnik 1919. je u Kaštel Starom nastupio u sastavu: Kristić, Torbarina, Nikolić, Caput, Berković, Glavinić, Perica, Petković, Ljubić, Matić Zvono, dok su na klupi za zamjene startali Oberan, Mladin, Smrdelj, Daničić i Bonovil.

Od drugih županijskih trećeligaša poraze su u 5. kolu upisali i Neretvanac na gostovanju u Ivanbegovini kod Kamena 0:2 te Jadran LP kod RNK Splita 1:3, dok je jedini uspješan bio BŠK Zmaj kod kuće slavio 2:0 protiv Imotskog.

Nakon pet odigranih kola GOŠK-ovci s 3 boda dijele posljednje mjesto na ljestvici, a u idućem 6. kolu u subotu 30. rujna na Lapadu će dočekati drugoplasiranog biogradskog Primorca.

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI DRES VATRENIH Modrić: ‘Uvijek se iznova obradujem novoj garnituri’

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor prvak sezone, Marko Venier najuspješniji igrač

Dulist

Jedanaest titula državnih prvaka i čak 45 medalja za Taekwondo klub Shark!

Dulist