Sport

PORAZ JUGA NA KANTRIDI Primorje obranilo titulu prvaka

PORAZ JUGA NA KANTRIDI Primorje obranilo titulu prvaka

Riječko Primorje obranilo je naslov prvaka Hrvatske. Jugaši su u majstorici na Kantridi izgubili s 11:8 (3:0, 2:2, 5:3, 1:3).

Jugaši su i u petoj utakmici katastrofalno ušli u meč, a ovaj put u domaćem bazenu Riječani ponuđenu priliku ipak nisu uspjeli ispustiti. Naime, dok su Jugaši igrali nervozno i nepovezano, Primorje je pogađalo, četiri za redom – Muslim, Sukno, Sukno, Muslim.

Jug je prvi pogodak zabio tek nakon 12 i pol minuta igre. U zadnjoj sekundi napada Janović je zabio ‘plisku’ šraubom. Nakon što je Bicari s dva metra zabio na asistenciju Obradovića za 4:2 neki su se možda ponadali da se Jug vraća. To, na žalost, nije bio slučaj, jer uslijedila je nova serija Primorja. Zabijali su Garcia, Sukno treći put te Šetka za visokih 7:2, što je u uvjetima loše igre Jugaša bilo prilično nedostižno.

Ivanković je smanjio na 7:3, Garcia pogodio za 8:3. Potom Bošković za 8:4, pa opet Garcia za 9:4. Bošković za 9:5, s druge strane Krapić za 10:5 na kraju treće četvrtine. U posljednjoj četvrtini Bošković smanjuje iz peterca trećim pogotkom, a Muslim također trećim pogotkom diže na 11:6. Janović je do kraja uspio zabiti svoj drugi i treći gol za konačnih 11:8 Primorja.

Idući vikend slijedi Final Six LEN Lige prvaka. Jug igra protiv Egera u četvrtfinalu, a ukoliko budu uspješni u polufinale će na Primorje.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist