Aktualno

PONOVO SLUČAJ ‘PADRE PERICE’ Radovi bez dozvole, čak i u tri ujutro?

PONOVO SLUČAJ 'PADRE PERICE' Radovi bez dozvole, čak i u tri ujutro?

Agonija stanara Ulice padre Perice se nastavlja. Nakon što je ulica više od deset mjeseci stala raskopana zbog gradnje garaže u susjednoj Ulici Stjepana Cvijića, ovih dana odvijaju se radovi teškom mehanizacijom, za što izvođač radova, tvrtka Tolo Trade, tvrde stanari, nema dozvolu.

Naime, ogorčeni stanar ove ulice ističe kako se danas od 7 ujutro obavljaju radovi uz pomoć bagera, reže se kamen, a da bi stvar bila još gora, priča nam, prije nekoliko dana ih je u tri sata iza ponoći probudio rad mješalice jer se betonirala ploča.

– Provjerio sam ima li izvođač radova dozvolu za rad teškom mehanizacijom nakon 15. lipnja, gdje mi je rečeno da dozvolu nemaju – ističe ogorčeni stanar Ulice padre Perice. Naglasio je i kako je izvođač radova upozoren od strane Grada Dubrovnika, no očito se na upozorenje oglušio te nastavio s radovima.

Pokušali smo kontaktirati i šefa komunalnog redarstva Pera Šimunovića, koji nam se ne javlja na telefon, a prema pisanju DuLista od prije dva tjedna na popisu onih koji su od Grada Dubrovnika dobili dozvolu za rad u sezoni nema Tolo Tradea!

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist