Sport

PONAJBOLJI IGRAČ BIH REPREZENTACIJE Dražen Novoselac u dresu SQUARE-a!

Futsal Square Alumnus Gospino polje

Dražen Novoselac, 28-godišnji bosanskohercegovački reprezentativac, pojačao je redove dubrovačkog Squarea, trenutno četvrtoplasirane momčadi 1. Hrvatske malonogometne lige.

Poznati BiH reprezentativac u Dubrovnik dolazi danas, 18. siječnja, a već se u ponedjeljak, 19. siječnja očekuje na prvom treningu. Dodajmo da će ugovor biti potpisan tijekom idućeg tjedna.
Novoselac je futsal počeo igrati od svoje 19 godine, a u devet godina provedenih u futsalu promijenio je ukupno osam klubova. Karijeru je počeo u sarajevskom Partizanu 2006. godine s kojim je osvojio prvenstvo i Kup, karijeru potom nastavlja u KMF Piramidi iz Crne Gore gdje je dva puta prvenstvo završio na drugom mjestu (2008. godine), a potom iste godine prelazi u Potpićan 98′ s kojim je osvojio prvenstvo Hrvatske.
Nakon toga 2010. godine prelazi u MNK Croatiu 97′ (Švicarska) da bi se već nakon par mjeseci vratio u Potpićan 98′. Nakon nekoliko mjeseci provedenih u Potpićanu odlazi put Srbije gdje je sezonu proveo u KMF Marbo Intermezoo iz Beograda s kojim osvaja Kup Srbije. Nakon godinu dana provedenih u Beogradu, Novoselac se vraća u svoju rodnu BiH gdje od 27. rujna 2011. nastupa u dresu KMF Tango iz Sarajeva te osvaja prvenstvo i Kup.
Posljednju sezonu nastupao je za MNK Solin, člana 1. Hrvatske malonogometne lige, koji je ove sezone doživio brojne izmjene u stručnom i igračkom kadru. U Squarea dolazi nakon što je par mjeseci proveo u njemačkom NAFI Stuttgartu.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist