Crna kronika

Policija upozorava: Nemojte nasjesti na ovu prevaru!

Policija upozorava: Nemojte nasjesti na ovu prevaru!

U Policijskoj postaji Dubrovnik u petak, 21. travnja starija ženska osoba prijavila je da joj je krajem ožujka u stan na području Dubrovnika došla ženska osoba koja joj je na prodaju ponudila kupnju masažera za iznos od 470 eura dovodeći je u zabludu da je njegova stvarna vrijednost 18 tisuća kuna. Nudeći joj popust ukoliko plati odmah, starica je kupila masažer, ali je shvatila da je prevarena te je slučaj prijavila policiji.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je navedenu prijevaru počinila ženska osoba u dobi od 46 godina s područja Virovitičko-podravske županije protiv koje policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Policija poziva građane, posebno one starije životne dobi, da budu oprezni kada im nepoznate osobe nude razne nagrade, pogodnosti ili po povoljnim cijenama prodaju razne predmete kao što su masažeri, posuđe, posteljine i slično. Također, mole građane da ne puštaju nepoznate osobe u svoje domove, a da se prethodno pouzdano ne uvjere o kome je riječ, tražite na uvid službene iskaznice, a u slučaju sumnje obavijeste policiju na broj 192.

Pročitajte još

MAJKA TEŠKO OZLIJEĐENOG MALOLJETNIKA ‘Sin mi je mislio da je gotov’

Dulist

OSUMNJIČENI GRAĐEVINARI Radovima u Novoj Mokošici poremetili statiku zgrade na susjednoj parceli

Dulist

31-GODIŠNJAK NANIO TEŠKE OZLJEDE MALOLJETNIKU Potukli se psi, a potom i njihovi vlasnici

Dulist