Crna kronika

Policija pronašla pakete marihuane na moru

Policija pronašla pakete marihuane na moru

Policija je pojačala nadzor na mori i kopnu te je u posljednji mjesec dana zaplijenila veće količine droge uz obalu Lastova, Prevlake, Lokruma, Konavala i Lopuda.

 U akvatoriju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na više različitih lokacija u moru pronađena je u zadnjih mjesec dana veća količina paketa sa sadržajem materije nalik na drogu marihuanu.
 
Paketi su u šest navrata pronađeni od građana i od pomorske policije u moru uz obalu  Lastova , Prevlake, Lokruma, Konavala i Lopuda.
 
Nakon prvog pronalaska pomorska policija je intenzivirala obilazak cjelokupnog akvatorija u cilju pronalaska sumnjivih paketa i spriječavanja moguće zlouporabe.
 
– Pozivamo građane da u slučaju uočavanja sumnjivih paketa o tome odmah obavijeste policiju na broj 192 ili da se jave u najbližu policijsku postaju – kazala je glasnogovornica PU Dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero.
 
Policija je o svemu obavijestila nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku te poduzima sve potrebne aktivnosti  u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za navedeno.
 

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist