Crna kronika

POLICIJA IH PRONAŠLA Jedan ukrao torbicu, drugi karticu a treći – motocikl!

POLICIJA IH PRONAŠLA Jedan ukrao torbicu, drugi karticu a treći - motocikl!

Policijskim službenicima Policijske postaje Dubrovnik jučer, 26. srpnja u 5.50 sati 20-godišnjakinja je prijavila da joj je neposredno prije, odnosno oko 5.30 sati dok se nalazila u ugostiteljskom objektu na području Pila u Dubrovniku, otuđena torbica u kojoj se nalazio novčanik, novac, osobni dokumenti i bankovne kartice.

Uskoro nakon toga, oko 7.45 sati, policija je uhitila 19-godišnjeg španjolskog državljanina koji je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

– Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo krađe i pokušaja računalne prijevare.

Sumnjiči se da je krajem lipnja iz jedne trgovine u Dubrovniku otuđio kreditnu karticu 48-godišnje bugarske državljanke s kojom je u dva navrata pokušao dići novac s bankomata u čemu nije uspio.

Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Gruda 19-godišnjak se sumnjiči da je krajem svibnja na području Župe dubrovačke otuđio motocikl u vlasništvu 25-godišnjaka, oštetivši ga za iznos od oko 4.000 kuna.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe policija protiv osumnjičenog 19-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist