Natrag
22.8.2017 20:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Policija i ovo ljeto angažira ‘bobbyje’, mladi javite se!

9.6.2015 @ 10:52 Dulist Grad

Podijelite:

Policija i ove godine traži policajce u bijelom, popularno zvane bobbyje, koji će tijekom ljetnih mjeseci provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na prometnicama Dubrovnika i Korčule.

Riječ je o Prometnoj jedinici mladeži, projektu kojeg Policijska uprava dubrovačko-neretvanska provodi u suradnji s Gradom Dubrovnikom.

Pripadnik prometne jedinice mladeži može biti učenik srednje škole s najmanje 16 godina života ili student. Kako javljaju iz Policije, za prijavu, koja traje od 10. do 16. lipnja, za prijavu je potrebno donijeti zamolbu s kraćim životopisom (obvezan broj telefona), potvrdu o redovitom školovanju, potvrdu liječnika obiteljske medicine te presliku svjedodžbe zadnjeg završenog razreda ili polugodišta, za studente preslika indeksa. Uz preslike navedenih dokumenata potrebno je na uvid donijete i originale.

Zamolbe se zaprimaju u razdoblju od 10. do 16. lipnja 2015. godine, od 8 do 16 sati, u Službi policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, na adresi dr. Ante Starčevića 13, Dubrovnik i u Policijskoj postaji Korčula na adresi Obala dr. Franje Tuđmana 6, Korčula, a zainteresirani kandidati dužni su osobno donijeti potrebne dokumente. Sve informacije mogu se dobiti na telefon 443-051.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska poziva učenike i studente da se pridruže Prometnoj jedinici mladeži.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana