Crna kronika

Policajac (izvan službe) motorom udario u dvije pješakinje, obje teško ozlijeđene

Prometna nesreća (Ilustracija)

Dvije pješakinje u dobi od 34 i 28 godina zadobile su u četvrtak teške ozljede u Dubrovniku kada je u njih motociklom udario policijski službenik izvan službe koji je tijekom prestrojavanja izgubio nadzor nad vozilom, javljaju u petak iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
Kako se navodi u policijskom izvješću, do prometne nesreće je došlo ”kada se 26-godišnji vozač motocikla, policijski službenik izvan službe, motociklom požeških registracijskih oznaka, kretao Ulicom dr. Ante Starčevića te je, prilikom prestrojavanja u drugu prometnu traku, izgubio nadzor nad motociklom i udario u dvije pješakinje koje su se u tom trenutku kretale uz rub kolnika, izvan nogostupa”.
Policija navodi kako su unesrećene žene u dobi od 34 i 28 godina teže ozlijeđene te su zadržane na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok je vozač motocikla zadobio lakše tjelesne ozlijede.
Policija je protiv svog službenika podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak.

FOTO:Ilustracija

Pročitajte još

MAJKA TEŠKO OZLIJEĐENOG MALOLJETNIKA ‘Sin mi je mislio da je gotov’

Dulist

OSUMNJIČENI GRAĐEVINARI Radovima u Novoj Mokošici poremetili statiku zgrade na susjednoj parceli

Dulist

31-GODIŠNJAK NANIO TEŠKE OZLJEDE MALOLJETNIKU Potukli se psi, a potom i njihovi vlasnici

Dulist