Zanimljivosti

Pogodite što muškarci najčešće kupuju ženama za njihov dan?

Pogodite što muškarci najčešće kupuju ženama za njihov dan?

Buđenje prirode, toplina,  sunce  i proljetne boje i mirisi privukli su nas da posjetimo Vrtlarovu ‘ Kućicu u cvijeću’ na Pilama.

Iako su ispred kućice većinom stajale i kupovale žene, simpatična cvjećarica nam je ispričala da su i pripadnici jačeg spola česti kupci.

-Najviše se ‘potrude’za Valentinovo i Dan žena – rekla nam je simpatična prodavačica.

Otkrila nam je i kako su ruže kao izraz ljubavi još uvijek najpopularnije i to u raznim bojama. Sve više njih se odlučuje za mini ruže koje također postoje u različitim bojama. Ove godine, za Dan zaljubljenih popularne su bile i ‘flower boxes ‘koji svojim dizajnom omogućuju da svaka cvjetna kombinacija izgleda jedinstveno.

Dolaskom proljeća sve cvijeta  pa se svakim novim u trend vraćaju mimoze, viole, frezije i tulipani. Prilično popularno svadbeno cvijeće su božuri, ali oni ipak nisu za svačiji džep . No, prodavačica nam je naglasila da cvijeće nikad nije skupo, cijene već godinama iste. Ako se niste još odlučili kako razveseliti voljenu osobu, simpatiju, prijatelja, uljepšati nečiji dan i izraziti svoje emocije, pustite da cvijeće govori umjesto vas.

Pročitajte još

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1922. U Pragu umro Vlaho Bukovac

Dulist