DuList IN

Pogledajte spot „U mojoj glavi“

Pogledajte spot „U mojoj glavi“

Novina na dubrovačkoj rock sceni, glazbeni sastav Usorbulu predstavio je svoj najavni video uradak za pjesmu ''U mojoj glavi'' u prostorijama Udruge mladih Orlando.

 
Riječ je o glazbenom projektu koji je i nastao u duhu glazbene sekcije UMO-a, a i sam video je proizvod amaterske filmske radionice u kojoj sudjeluju mladi volonteri i zaljubljenici u pokretne slike. Glazbu i tekst potpisuje Igor Knezović, zvuk je snimljen u kućnoj produkciji Žarka Dragojevića (Embassy 516), a aranžmane su složno riješili članovi benda Usorbulu: dvojac Igor Ivkić i Ivan Bulić (ex Materijalna šteta), Ivuša Gojan (Podne Rogato, ex Febra…) i Ante Džamarija (Flash).
 
Sama pjesma, pa utoliko i njezina vizualna adaptacija u režiji Zlatka Tomića, govori o univerzalnoj mladalačkoj zaljubljenosti i neprihvaćanju njezinih burnih uzleta i padova, zbog čega prečesto slabiji muški glavni lik bježi u svijet mašte i pretpostavlja se da je dio uzroka emocionalnih stradanja i u nadnaravnim manipulativnim moćima suprotnog spola.
 

 

http://youtu.be/RHnPGAzL73A

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović