DuList IN

POČINJE VEČERAS Što nas čeka na Cavtatskom karnevalu?

POČINJE VEČERAS Što nas čeka na Cavtatskom karnevalu?

Ovaj vikend bit će u znaku šarenih maškara u Cavtatu!

Naime, počinje Cavtatski Karneval, događaj koji se željno iščekuje svake godine. Tako će danas i sutra bogat program razveseliti i domaće i strance, a sve ‘starta’ večeras u 19 i 45 polaskom Galijuna Tirena iz stare gradske luke.

U 21 sat kreće Veliki Karneval, maškarana povorka predvođena Cavtatskom glazbom i Cavtatskim mažoretkama uz maškarane skupine i ostale izvođače programa prolazi cavtatskom rivom uz predstavljanje maškaranih grupa na pozornici ispred crkve sv. Nikole, nakon čega će uslijediti zabavni programi na nekoliko odvojenih pozornica!

Na ljetnoj pozornici nastupit će Grupa Teatar uz taktove popularne domaće i strane glazbe za ples, dok će na rivi ispred crkve sv. Nikole nastupiti ulični zabavljači i performeri cirkusko-akrobatska skupina Kam Hram, žongleri vatrom i bubnjari SARASWATI te plesna predstava CAPOEIRA AMAZONAS. Za ljubitelje dobrog ritma, ispred restorana Bugenvila nastupit će grupa CUARTETO HABANA. Na Galijun Tirena slobodan je ulaz, a u 1 ujutro kreće se njime prema Gradu. Inače, aftterparty Karnevala održat će se u Beach baru Cool.

Ni nedjelja nije manje bogata programom – posjetitelje očekuje Mali karneval, s početkom u 21 sat. Maškarana povorka predvođena Cavtatskom glazbom i Cavtatskim mažoretkama prolazi cavtatskom rivom i dolazi na ljetnu pozornicu, nakon čega slijedi glazbeni program za djecu uz glazbeni sastav ZVUCI JADRANA i djece sa Malog Karnevalfesta i mađioničarsku predstavu za djecu nazvalu Svijet čarolije. Performeri i ulični zabavljači zabavit će posjetitelji i ovu večer.

U 23 i 30 službeno se zatvara Cavtatski ljetni karneval uz vatromet u cavtatskoj luci!

Pročitajte još

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist