Sport

Počinje Turnir na malih barica

Počinje Turnir na malih barica

20. jubilarno izdanje Turnira na malih barica 'Montovjerna 2012'  okupilo je rekordne 64 momčadi.

Za razliku od prošle godine kada je nastupilo 56 momčadi, ove godine, organizator turnira Amatersko  sportsko društvo Montovjerna 'ima slatke brige' oko sastavljanja  ždrijeba turnira jer je prijavljeno čak osam momčadi više čime se  srušio rekord. Preko 600 igrača iz 64 momčadi nastupiti će ove godine  na popularnom igralištu 'Mali Wembley'.

Momčadi su podijeljene u 16 skupina, a u svakoj skupini je 4 momčadi. Izravni plasman u osminu  finala izboriti će po dvije najbolje momčadi iz svake skupine, a nakon  toga uslijediti će knock out faza. Utakmice u skupini traju 2×15  minuta, a od osmine finala 2x20minuta. Suci na 'Malom Wembleyu' su i ove godine, nesavladivi dvojac, Marino Beletić i Dean Delevski. 

Podsjetimo, najbolja momčad biti će nagrađena s pet tisuća kuna i pokalom, drugoplasirana s tri tisuće kuna i pokalom, a trećeplasirana s tisuću 500 kuna i pokalom. Uz tri najbolje plasirane momčadi,  bit će nagrađeni i najbolji strijelac, najbolji igrač, fair-play momčad te najbolji pojedinac za najveću borbenost za turniru (pokal „Hrabro srce“).? Amatersko sportsko društvo Montovjerna već treću godinu uzastopno, na svojim službenim stranicama Društva, svim momčadima  osigurava jedinstveno praćenje turnira. Naime, i ove godine, turnir će 
na stranici www.asdmontovjerna.com biti online što znači da će svi zainteresirani u svakom trenutku biti u mogućnosti pogledati LIVE  rezultate svake utakmice, raspored utakmica, tablice te popis igrača svake momčadi. 
 
Organizator turnira, Amatersko sportsko društvo Montovjerna, svim sudionicima jamči jednake uvjete. 
 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist