Grad

Počinje podjela školskih udžbenika, evo i kada

Počinje podjela školskih udžbenika, evo i kada

Ovog tjedna, točnije u srijedu 2. rujna počinje podjela gotovo 3200 kompleta udžbenika.

Kako javljaju iz Gradske uprave podjela će trajati do petka 4. rujna, a u međuvremenu će svaka škola na svojim internetskim stranicama objaviti detaljan raspored preuzimanja udžbenika.

Roditelji se obavještavaju da su prilikom preuzimanja kompleta dužni predočiti kopije osobnih iskaznica (obje strane osobne iskaznice oba roditelja, odnosno skrbnika) te potpisati izjavu kojom se obvezuju da će učenik čuvati te vratiti udžbenike krajem školske godine.

Gradonačelnik Andro Vlahušić, zamjenica Tatjana Šimac Bonačić i pročelnik Miho Katičić izrazili su zahvalnost svim djelatnicima osnovnih škola na dodatnom radu koji su uložili tijekom provođenja Pravilnika o uvjetima, postupku i načinu ostvarivanja prava na dodjelu udžbenika, donesenog na sjednici Gradskog vijeća 30. lipnja. Ukupna vrijednost nabavljenih kompleta školskih udžbenika iznosi oko 2.800.000,00 kuna.

Na sastanku s ravnateljicama šest osnovnih škola se također razgovaralo o financijskim i materijalnim potrebama škola kako bi se sredstva planirala u Proračunu za 2016., a koji je pred postupkom izrade. Gradonačelnik Vlahušić ponovno je iznio spremnost Grada Dubrovnika da se u 2016. krene u rekonstrukciju i izgradnju PŠ Montovjerna prema revidiranom projektu.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist