DuList IN

PLES, PLES, PLES Drugi dan i izvrsni trojac na čelu s Jordanom u Revelinu!

PLES, PLES, PLES Drugi dan i izvrsni trojac na čelu s Jordanom u Revelinu!

Druga večer festivala donijela je energične ritmove mladog Juliana Jordana, koji je pošteno odradio skoro trosatni set, ne popuštajući u energiji niti sekunde. Vjerojatno je i samu publiku iznenadio 17 godišnji Jordan, koji je svoju energiju i eksplozivnost prenio ne sve prisutne.

Na komunikaciji s publikom i podizanju atmosfere mogu mu pozavidjeti i najveća svjetska imena, pa nije ni čudo što je još od srednje škole postao svjetski fenomen i bio priznat od mnogih svjetskih zvijezda, te odmah uzet pod okrilje Spinnin’Records-a.

Mladog Jordana zasigurno čekaju mnogobrojni nastupi, a nadamo se da će opet skoro svratiti i u Dubrovnik. Možemo slobodno reći da je ovo bio jedan od najboljih nastupa ljetne sezone.

Iza Jordana publiku je dodatno prodrmao duo CrazIbiza. Ovaj fantastičan producentski duo svoje je ekspertize pokazao nastupajući na svjetskoj sceni uz bok velikim imenima današnjice i to od Hong Konga, Chine, Mexica i preko cijele Europe. Njihovo gostovanje na radiu Music FM u rodnoj Budimpešti svakog četvrtka osigurava reach preko 200.000 slušatelja što samo govori o njihovoj popularnosti.

Ludu amtosferu pogledajte u fotogaleriji u prilogu!

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist