Zanimljivosti

‘PITKA VODA’ I ‘SVAKODNEVNO KONCERAT’ Ovo je najsimpatičnija reklama za Kupare na koju smo naišli

'PITKA VODA' I 'SVAKODNEVNO KONCERAT' Ovo je najsimpatičnija reklama za Kupare na koju smo naišli

U Kuparima se priprema velika obnova, radi se o projektu površine otprilike 13 ha, turističko ugostiteljske namjene izvan naselja, s kapacitetom 1500 kreveta, procijenjenom na približno 100 milijuna eura.

Za ovo je raspisan međunarodni natječaj, koji traje do 25. kolovoza ove godine. Projekt će se realizirati osnivanjem prava građenja i prava služnosti na zemljištu koji je u obuhvatu projekta, sklapanjem ugovora o zakupu hotela Grand i dodjelom koncesije na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja plaže, sve na rok do 99 godina; uz izgradnju novih smještajnih i pratećih turističko ugostiteljskih građevina kategorije 4 i 5 zvjezdica.

Podsjetimo, početni interes za projekt Kupari već je iskazalo 6 potencijalnih investitora: Avenue grupa,Valamar poslovni razvoj, Charisma Hotels Adriatic, Rixos Grupa, Titan nekretnine i Braniteljska zadruga „Mir”.

Ovo sve dokaz je kako je ovo odmaralište, koje 20 i više godina stoji u ruševnom stanju, itekako nešto što lako probudi zanimanje potencijalnih ulagača. I prije su Kupari bili hit – često ćete na internetu pronaći napise posvećene tome kako je ‘u Kuparima bilo nekad’, potom skrivene detalje vojnih odmarališta, zanimljive ponude… Sve to dokaz je kako je ovaj, nekad cijenjen kompleks, bio ponudom i izvan svog vremena.

Iapk, jedna reklama nas je oduševila. Pa u njoj tako piše:

Prvoklasna kuhinja. Izvrsna pitka voda. Igrališta za djecu i odrasle. 2 tenisa. Svakodnevno koncerat. Bar. Dancing. Autogarage. Pošta. Telefon. Liječnik. najljepše kupalište na južnom Jadranu.

I sve to za – ‘sobe od 20 din. dalje’!

Foto: Arhiva DuList/scan

Pročitajte još

[FOTO] EDUKACIJSKI PROGRAM Učenici OŠ Mokošica postali ‘Mladi istraživači mora’

Dulist

DAN JE PLANETA ZEMLJE Ovo je naš dom

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist