DuList IN

PIRATSTVO: Igre prijestolja ‘najskidanija’ serija u povijesti

PIRATSTVO: Igre prijestolja 'najskidanija' serija u povijesti

Posljednja epizoda već ionako popularne serije “Igra prijestolja” ponovno ruši rekorde, a riječ je o broju ilegalno skinutih epizoda.

TorrentFreak piše kako je posljednju epizodu skinulo preko milijun i pol korisnika diljem svijeta, a njih čak 200 tisuća podijelilo je epizodu na nekoj od stranica za download, prenosi index.hr

“Ovo su brojke bez presedana. Nikad prije 193,418 osoba nije istovremeno podijelilo jedan file. Prošlogodišnji rekord također pripada ‘Igri prijestolja’, a radilo se posljednjoj epizodi treće sezone”, stoji na blogu.

Što se HBO-a tiče, oni nemaju razlog za brigu jer nedjeljnu je epizodu pogledalo preko osam milijuna gledatelja, što se nešto manje od rekordne premijerne epizode koja je emitirana tjedan dana ranije.

Isto tako, ilegalna skidanja ne brinu ni Michaela Lombarda iz HBO-a koji je za EW prošle godine izjavio da je riječ o komplimentu koji se podrazumijeva u slučajevima ovakve popularnosti i nečem što se ne odražava negativno na prodaju DVD-ova.

Ipak, Lombardo je s vremenom promijenio mišljenje rekavši: “Naravno da smo agresivni, pokušavamo stati na kraj piratstvu i promijeniti situaciju tamo gdje je to moguće”.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist