DuList IN

PHOTO SHOOTING Prelijepa Miss Hrvatske Angelica Zacchigna u điru Gradom!

PHOTO SHOOTING Prelijepa Miss Hrvatske Angelica Zacchigna u điru Gradom!

Osmijeh je zarazan! Zna to aktualna Miss Hrvatske, prelijepa Angelica Zacchigna, koja je danas u posjetu Dubrovniku s osmijehom rado pozirala na popodnevnom photoshootingu.

Razlog zašto je šarmantna 22-godišnja Istrijanka u gradu je fotografiranje u haljini u kojoj će se 26. studenog prošetati na izboru za Miss svijeta u Washingtonu, raskošnoj kreaciji naše kreatorice Džemile Dilberović, čiji se dizajnerski ‘pečat’ pod imenom Lella Design izvrsno uklapa s ovako velikim događanjem.

Angelica je postala Miss u lipnju ove godine, a sad je čeka važno događanje te je s velikom pažnjom pripremila photoshooting u Gradu, na Stradunu, pred Sponzom, ispred Kneževa dvora… Ukratko, na najljepšim gradskim lokacijama, a privukla je pažnju i brojnih turista te dječice. Zato i nečudi da su, osim fotoaparata ‘radili’ i mobiteli, ali i pitanja poput: ‘A zašto slikavate ovu curu?’ ili ‘Who is that?’ od znatiželjnih posjetitelja Dubrovnika.

Nama ostaje Angelici samo poželjeti uspjeh u Washingtonu, a mi smo sigurni kako će i dalje nastavljati ispunjavati svoj san.

MNJ/PB

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist