DuList IN

PETU GODINU ZA REDOM Ovaj je dubrovački hotel osvojio nagradu TripAdvisora!

PETU GODINU ZA REDOM Ovaj je dubrovački hotel osvojio nagradu TripAdvisora!

TripAdvisor, jedan od najuvaženijih i najvećih portala savjetnika za putovanja u svijetu sada već petu godinu zaredom Hotelu More dodjeljuje priznanje za izvrsnost.

– Veseli nas saznanje da su gosti prepoznali zalaganje svih nas te su nas svojim ocjenama postavili među najbolje svjetske hotele. Ove godine nakon pet uzastopnih godina dobivanja priznanja, TripAdvisor Hotelu More dodjeljuje certifikat ‘Certificate of Excellence Hall of Fame’, kao posebno priznanje za sve izvrsne ocjene i komentare zabilježene od strane gostiju – ističu iz tog hotela.

Pored Hotela More ništa manje popularni i cijenjeni na TripAdvisor portalu su njegov Restaurant More i jedinstvena Špilja bar.
– Proteklih godina trudili smo se ponudom i uslugom Restoran More kao i Špilju bar More približiti što većem broju gostiju i posjetitelja. Restaurant More također je osvojio ‘Certificate of Excellence’ za 2015. godinu zahvaljujući vrhunskoj, pažljivo odabranoj ponudi a la carte jelovnika i uslužnosti osoblja, kao i Špilja bar koja svojom prirodnom ljepotom i uslugom privlači pozornost cijelog svijeta posebnost koja je uvrštena među ‘Top 5 Barova’ na svijetu. U ovaj jedinstveni prostor uloženo je jako puno ljubavi i truda tako da nas je ovo priznanje posebno razveselilo – kažu iz Hotela More.

Također je ugledna američka internetska booking stranica Hotels.com Hotelu More dodijelila priznanje za iznimno dobre ocjene i recenzije gostiju 4,8 od 5, što Hotel More postavlja visoko na ljestvicu među najbolje svjetske hotele.

– Ovakve prestižne nagrade i priznanja nisu samo priznanje i poticaj za Hotel More već zasigurno uvelike doprinose turističkoj ponudi Dubrovnika kao destinacije – kažu iz Hotela More.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist