Aktualno

PET KANDIDATA, ALI ODLUČUJE POLITIKA Čija će na Lokrumu biti zadnja?

PET KANDIDATA, ALI ODLUČUJE POLITIKA Čija će na Lokrumu biti zadnja?

Hoće li Mato Franković ‘polomiti zube’ na Peru Vićanu? Svojedobno se njegovi prethodnici u ‘Odlikaševom’ društvu nisu najbolje proveli.

Šuica je na kraju bila prisiljena s njim razvrgnuti koaliciju, dok je Vlahušić u ‘suradnji’ sa ‘starijim bratom’ fasovao pravomoćnu presudu za aferu Šipan. Čelnik DDS-a svako je savezništvo (namjerno ćemo izbjeći riječ koalicija) spremno napuštao ako ne bi bilo udovoljeno njegovim zahtjevima. Jako sličan scenarij priprema se i Frankoviću, i to na pitanju natječaja za novog ravnatelja Javne ustanove Rezervat Lokrum, koja je prema poslovnim rezultatima, ali i perspektivi, u mnogim očima shvaćena kao ‘zlatna koka’.

Inače, na natječaj za novog ravnatelja, neslužbeno saznajemo, prijavili su se ravnatelj Doma Marina Držića Nikša Matić, poduzetnici Igor Bulić i Mislav Bilić, turistička djelatnica Laura Zoranić te profesorica biologije i fizike Marlena Čukteraš.

Što su nam rekli o svojoj prijavi na natječaj pročitajte u novom broju DuLista, koji je u prodaji od srijede 7. veljače.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist