Grad

PET GODINA USPJEŠNOG RADA Slike, izleti, druženje, pjesma… Sve je to ‘Dubrovnik nekad’!

PET GODINA USPJEŠNOG RADA Slike, izleti, druženje, pjesma... Sve je to 'Dubrovnik nekad'!

Uz petu uspješnu godinu rada nevjerojatne grupe ‘Dubrovnik nekad’, koja postoji od 10. siječnja 2012. godine, objavljena je danas i redovna mjesečna statistika s uistinu impresivnim brojkama.

Evo što je zapisao jedan od administratora grupe, Ivo Batričević.

Poštovani članovi grupe! Želio bih Vas izvjestiti da smo kroz 70 albuma postavili ukupno 22 967 fotografija, slika, gravura, kartolina i tako dalje, te 53 video zapisa koji su dio grupe a postavili smo nepoznati broj poveznica s raznih portala, povijesnica te nepoznati broj video / filmskih uradaka preko Youtube-a koji su povezani sa radom naše grupe a posebno smo aktivni i osjetljivi na sve prisutnim i učestalim ekocidima i kulturocidima naše kulturne baštine i okoliša.

U zadnjih mjesec dana (31 dan) postavili smo 686 slika što dava da smo dnevno u prosjeku postavljali 22 slike. U proteklih pet godina tj. u 1827 dana smo u prosjeku postavljali 12,57 slika dnevno što je veoma zavidan rezultat. Dana 8. siječnja 2017. sam mjerio promet za 24 sata te sam došao do brojke od 1572 lajka na bazi svih albuma i komentara te se vidi da imamo konstantno dobar rad i posjećenost iako imam sigurne podatke da ima veliki dio članova koji pregledavaju slike ali iste i ne lajkaju ili komentiraju.

Eto u proteklih 5 godina od osnutka grupe bilo je i dosta problema i nepoznanica koje smo na kraju ipak uspješno odradili na zadovoljstvo svih članova grupe a bilo je i nekoliko pokušaja hakiranja grupe te smo i te nečasne radnje uspješno obranili. Jedan od najvećih problema je bilo ubacivanje slika kroz albume te smo svih ovih godina inzistirali a i rezultat je vidljiv tako da bilo koji član grupe može kroz albume jednostavno i brzo doći do tražene slike.

Tijekom proteklih 5 godina članovi grupe su se aktivno družili oko tridesetak puta te smo išli na cijelodnevne izlete, posjete izložbama koje su imale temu naše grupe, promocije monografija, zajedničkim večerama te smo prošle godine u kolovozu imali i veliko druženje i koncert za 120 uzvanika za koju mi je veliki broj članova rekao da smo ih vratili u mladost sedamdesetih godina.

Isti koncert ćemo ponoviti ove godine i to sredinom kolovoza te ćemo paziti da to bude subota večer i obećavam da će to biti večer za pamćenje, a u veljači ćemo nastaviti s druženjem te idemo u posjet Arboretumu Trsteno i ponovnom posjetu akumulacijskom jezeru i brani Kočište kod Orašca, a na kraju izleta ćemo svratit u seosko domaćinstvo Savonari.

I dalje je preporuka da se slike pregledavaju po albumima do kojih možete jednostavno doći ako kliknete ispod profilne slike na FOTOGRAFIJE zatim kliknete na ALBUME te će Vam se otvoriti prva paleta od 9 albuma. Sa strane imate strelicu koja će Vam otvoriti još 9 albuma itd. do ukupno 70 albuma. Nove članove u grupi primamo isključivo na preporuku članova grupe koji često postavljaju slike, komentiraju ili lajkaju. Ugodan boravak u grupi žele Vam Ivo & Ljubo. Bravo cijeloj ekipi na zavidnim rezultatima!

I mi čestitamo ovoj važnoj grupi te im i dalje želimo nebrojeno puno slika, priča, videa, druženja… I uspjeha u novoj, 2017. godini!

Foto: Dubrovnik Nekad

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović