Sport

PERRONE NAKON TRIJUMFA ‘Bili smo dobri, ali najvažnije je da imamo tri ‘punta”

PERRONE NAKON TRIJUMFA 'Bili smo dobri, ali najvažnije je da imamo tri 'punta''

Bila je teška utakmica, jer smo puno bili bez utakmica u Ligi prvaka. Ovo je ipak potpuno drukčije nego Regionalna liga ili Kup. Bili smo dobri i najvažnije da imamo tri ‘punta’ – izjavio je prvi strijelac utakmice Felipe Perrone (četiri pogotka) nakon slavlja Juga nad Egerom 10:6 u Gružu u srijedu navečer.

-Eger ima odličnu ekipu. Nama je sad drukčija situacija, jer ove godine znamo kako igrati s njima i što trebamo raditi kako bismo igrali dobro. Igramo sustav kao prošle godine, a kad igramo tako onda smo dobri. Teške su utakmice pred nama, tako da ovo večeras već moramo zaboraviti – rekao je Perrone.

-Mi smo podigli formu za ovih dvadeset dana, ali ćemo vidjeti što će nam to donijeti. Želimo i nadamo se dobrim rezultatima – dodao je sjajni Brazilac.

-Ovo je Liga prvaka, a Eger je jedna od najboljih mađarskih i europskih klubova. Imaju vrlo tešku ligu, a nama je ovo bila prva teška utakmica. Dolazi nam Recco, poslije putujemo u Barcelonu. Imamo 11 utakmica u 22 dana. Ovo je bila tek prva utakmica i bilo je bitno pobijediti kod kuće. Četiri razlike je odličan rezultat. Nismo očekivali toliku razliku, ali igrali smo sjajnu obranu s koncentracijom svih 32 minute. Presretni smo s rezultatom – kazao je Xavi Garcia, strijelac dva pogotka.

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist