Natrag
17.3.2018 17:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pero Pekoč pronađen mrtav na Rašici?

18.6.2012 @ 10:48 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Tijelo mrtvog 64-godišnjaka pronađeno je u jutarnjim satima nedjelje na taraci Ville Rašica. Na mjesto događaja odmah je izašla policija te mrtvozornik koji je konstatirao smrt.

Na tijelu muškarca nisu pronađeni tragovi nasilja, te se pretpostavlja kako je umro od posljedica infarkta.

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o većinskom vlasniku Ville Rašica, Peru Pekoču iz tvrtke Hrvatska gradnja. Na stranice crne kronike preminuli je Pekoč dospio davne 2006. godine kada su ulice hrvatske metropole više podsjećale na ulice Chicaga iz 30-ih godina prošlog stoljeća.

U pokušaju iznuđivanja novca hrvatska je mafija, pisali su tada mediji, Pekoča brutalno premlatila palicama, ali ne usred noći, već usred bijela dana. Pekočev dobar prijatelj bio je i bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana