DuList IN

Perčin i Mašković u erotskom filmu

Perčin i Mašković u erotskom filmu

Hrvatski filmoljupci za dva dana u kinima će moći pogledati prvi hrvatski erotski film redateljice Irene Škorić „7 sex 7“.

U glumačkoj ekipi našla su se i dva dubrovačka glumca Jelena Perčin i Frano Mašković. Glumačku ekipu uz Maškovića i Perčin čine i Csilla Barath Bastaić, Robert Kurbaša, Ana Majhenić, Ivan Glowatzky, Frano Mašković, Marinko Leš, Kristijan Ugrina, Asim Ugljen, Petra Težak, Mia Biondić, Ivan Đuričić, Sara Stanić, Jure Radnić, beogradska glumica Jelena Jokić i kao guest star Mario Kovač.

Kako se navodi u kratkom sadržaju sa službenih stranica filma sedam erotskih novela u jednom kadru, čvrsto su strukturirane priče, po Aristotelovom načelu jedinstva vremena, mjesta i radnje, s obratom na svršetku. Pet muško ženskih parova, i po jedan žensko – ženski i muško – muški, u svojevrsnom modernom filmskom "Decameronu".

Govor erotskog je govor posrednog, stoga ni u jednoj priči nije riječ o seksu, već o krokijima intrigantnih ljudskih odnosa koji posreduju erotski naboj. Te su filmske pripovijesti vragolaste, duhovite, i gorke u isti tren. One svojom strukturom, stilom i filmskim izrazom, ne čine mozaik, već jedinstvenu filmsku cjelinu.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist