Sport

PERAK I DELIJA U MOSKVI Gladijatori u akciji, bez pobjede ali i bez poraza

PERAK I DELIJA U MOSKVI Gladijatori u akciji, bez pobjede ali i bez poraza

Ante Delija je u Moskvi, na M-1Challenge 56, ostvario svoju trinaestu pobjedu u petnaestoj profesionalnoj borbi i tako dobio je iskusnog Konstantina Gluhova (28 pobjeda i 16 poraza).

U službenom izvješću s profightstore.hr stoji:

Ante je bio najaktivniji u prvoj rundi, gdje je s nekoliko giljotina prijetio protivniku, u isto vrijeme vraćajući ga na pod. Radio je udarcima no Gluhov se dobro branio i pokušavao se vratiti na noge. Akcija je usporila u kasnijim rundama i borba se u kraćim periodima odvijala u stand-upu, gdje je Delija primio nekoliko kickova. No sve je vodilo prema parteru, za što Antin protivnik nije imao rješenje. Odluka je bila jednoglasna u koristčlana Gladiatora.

Drugi član Gladiatora, Kristijan Perak u Moskvi se borio protiv domaćeg borca, Valeryja Myasnikova.

– Letjeli su krošei, često su sjedali udarci s obje strane no u prvoj rundi je zahvaljujući odlasku u parter Kristijan imao prednost. U drugoj rundi, dok nisu letjele šake u stand-upu, došlo je do nekoliko bacanja, a u top poziciji smo vidjeli oba borca. Kao što je Perak prevagnuo u svoju korist u prvoj tako se Valerij bacanjima istaknuo u trećoj, i sve je vodilo do neriješenog rezultata. Oba borca bila su vrlo umorna na kraju ove bitke- ističe profightstore.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist