Aktualno

PAUK NEMA MILOSTI NI PREMA INVALIDIMA: ‘Ovo rade jer mi je Ivica Ban brat’

PAUK NEMA MILOSTI NI PREMA INVALIDIMA: 'Ovo rade jer mi je Ivica Ban brat'

Daria Knežević, čija je kćer Ivana 100-postotni invalid, nemalo se iznenadila kada je danas oko podne došla do parkirnog mjesta u Ulici Andrije Hebranga gdje je tog jutra parkirala svoj automobil. Automobila nije bilo jer ga je u Gospino polje odnio ‘pauk’.

Vlasnica automobila je Ivana, pa su na istom jasno istaknute oznake za invalide, a inače Ivana je oslobođena plaćanja parkinga, dok njena majka Daria kao njen skrbnik ima sva prava koristiti i automobil i sva prava koja imaju invalidi.

Gospođa Daria misli da joj je automobil dignut jer:
– Sumnjam da mi sve ovo rade jer je Ivica Ban moj brat – istaknula je ogorčena gospođa Daria, dodavši kako svi znaju za njegovu borbu sa Sanitatom oko parkinga u Dubrovniku.

Iako Daria priznaje kako je parkirala automobil ‘malo ukoso’ jer nije mogla drukčije stati na parkirno mjesto, pauk služba nije imala milosti – dobila je kaznu, a na istoj je istaknuto kako je parkirala vozilo na nogostup čime je ometala normalan prolaz pješacima. Kazna ukupno iznosi 800 kuna, a invalidnina koju primaju je tek tisuću kuna. Ima pravo na žalbu u roku od 8 dana, pa će istu i uputiti.

Spomenimo i to kako je Daria Knežević automobil ostavila na SSG-u jer se zaputila na Dom zdravlja, gdje nije uspjela naći parking. Stoga je bila primorana parkirati se u Ulici Andrije Hebranga odakle se pješke spustila do Doma zdravlja.

– Nije u redu da se ovako ponašaju. Vide svi da je na autu istaknuta oznaka za invalide – rekla je Daria Knežević.

Pročitajte još

OD UTORKA Stižu nove cijene goriva!

Dulist

NAGRAĐENE DORIS KOSOVIĆ I MIA DIMŠIĆ Najbolja pjesma po izboru radijskih urednika

Dulist

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist