DuList IN

PARNI VALJAK ZA KRAJ Najbolje od hrvatskog rocka na pozornici kampa Solitudo

PARNI VALJAK ZA KRAJ Najbolje od hrvatskog rocka na pozornici kampa Solitudo

Jedan od najboljih i najpopularnijih hrvatskih pop-rock sastava, Parni valjak, 15. će rujna održati veliki koncert u kampu Solitudo s početkom u 21 sat.

Spektakularan koncert ovog benda uz kojeg su odrastale generacije, a zapleše i današnja mladež označit će kraj ovogodišnjeg Ljeta u Valamaru, nakon bogatog programa u kojem su posljednja tri mjeseca uživali građani i posjetitelji Dubrovnika.

Parni valjak ne treba previše opisivati jer o njihovoj popularnosti svjedoče vojske obožavatelja koje ih „prate“ po rasprodanim koncertima, brojne nagrade i glazbena priznanja koje su dobili za vrijeme svoje bogate karijere koja traje već više od 40 godina te albumi izdani u dvoznamenkastim brojkama. Ne postoji puno pjevača u regiji koji su toliko prepoznatljivi i osebujni kao što je Aki Rahimovski kojem je južnjačka krv „gorivo“ na svakom održanom koncertu.

Bend je osnovan krajem davne 1975. godine te je na sceni do danas uz manju pauzu 1988. godine te onom nešto dužom koja je trajala od 2005. do 2009. godine. Ova je grupa jedna od pokretača čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima te je za vrijeme svog postojanja „izbacila“ pozamašan popis hitova kao što su „Ugasi me“, „Sve još miriše na nju“, „Zastave“, „Sunčanom stranom“, „Lutka za bal“, „Uhvati ritam“ i „Jesen u meni“.

Mnogi su se složili da na koncertima Parnog valjka i nakon 40 godina vlada isti žar i energija kao i na počecima njihove glazbene karijere. Ako se i vi želite uvjeriti u to da je Parni valjak u najboljim godinama i svira bolje nego ikad, ulaznice po cijeni od 70 kuna u pretprodaji i 90 kuna na dan koncerta možete od ovog petka kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata. Svim posjetiteljima koncerta bit će osiguran besplatan parking.

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist