DuList IN

PARNI VALJAK U SOLITUDU Aki poručuje: ‘Bit će veliki tulum!’

PARNI VALJAK U SOLITUDU Aki poručuje: 'Bit će veliki tulum!'

Ovog petka, 15. rujna nepopravljivi romantici i žestoki rockeri iz benda Parni valjak održat će akustični koncert u kampu Solitudo s početkom u 21 sat.

Pozornica kampa bit će idealan prostor za takav nastup koji će biti jednako energičan i snažan kao i električni show jednog od najvećih pop-rock bendova s ovih prostora, ali ipak nešto intimniji i bliži publici.

Parni valjak i njegova publika, među kojom je i velik broj onih koji su ih od samog početka pratili i upoznali, imaju zaista posebnu vezu. Izvođači jednog od najdugovječnijih bendova u regiji su toj istoj publici zauzvrat uvijek pružili svoj apsolutni maksimum te će tako nesumnjivo biti i na ovom, posljednjem koncertu u sklopu Ljeta u Valamaru.

Karizmatični frontman benda Aki Rahimovski publici poručuje: ‘Veselimo se dolasku u Dubrovnik, bit će veliki tulum!’. Svi koji se u to žele uvjeriti ulaznice po cijenama od 70 (u pretprodaji) i 90 kuna (na dan koncerta) mogu kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata, a svim posjetiteljima koncerta bit će osiguran besplatan parking.

Osim nezaboravnog koncerta, za veliko finale Ljeta u Valamaru, Valamar Riviera donosi i bogatu nagradnu igru. Naime, svi posjetitelji koji kupe ulaznicu te kupon sa serijskim brojem ubace u nagradne bubanjeve koji će biti na ulazima kampa Solitudo za vrijeme održavanja koncerta, sudjelovat će u nagradnoj igri. Fond nagrada je zaista bogat: od noćenja u Valamarovim hotelima u Istri, na Krku i Rabu, preko večera u à la carte restoranima u hotelima Valamar Dubrovnik President i Valamar Lacroma Dubrovnik te restoranu Solitudo Beer & Grill, mjesečnih wellness članarina pa sve do dnevnih propusnica za opuštanje u wellness & spa centru. Nagradno izvlačenje će se održati neposredno nakon koncerta, a pravila nagradne igre donosimo na linku.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist