DuList PROMO

PARKING TIM Marija je osvojila mjesečnu parking kartu!

PARKING TIM Marija je osvojila mjesečnu parking kartu!

Marija Bokun prva je točno odgovorila na naše nagradno pitanje i osvojila nagradu – mjesečnu parking kartu na parkiralištu kod Opće bolnice Dubrovnik.

Podsjetimo, tvrtka Parking Tim je, na temelju provedenog javnog natječaja, od 1. kolovoza preuzela upravljanje javnim otvorenim parkiralištem Opće bolnice Dubrovnik.

Riječ je o tvrtki specijaliziranoj za upravljanje javnim garažama i parkiralištima, a kao referencu navode i usluge savjetovanja i izradu studije prometnih rješenja za mnogobrojne općine i gradove te suradnju s međunarodnim proizvođačima parking sustava.

Može se pohvaliti zavidnim lokacijama i objektima kojima upravlja; uz garaže u Rijeci i Zagrebu, te parkirališta u Đurđevcu sada su vrlo ponosni i na upravljanje javnim parkiralištem u Dubrovniku.

Ovaj mladi tim s velikim iskustvom i kvalificiranim osobljem obučenim za rad na svim parking sustavima koji svojim radom usavršavaju parking proizvode i približavaju ga korisnicima sintezom znanja i iskustva na najisplativiji način, te jedina su tvrtka u Hrvatskoj koja je usko specijalizirana za takvu djelatnost.

Pod naplatom je 460 parkirnih mjesta koja se nalaze oko zgrade Opće bolnice Dubrovnik, a djelatnicima je osiguran jedan dio parkirnih mjesta. Prvih 20 minuta je besplatno, cijena prva tri sata je 5 kuna a četvrti i svaki sljedeći naplaćuje se 5 kuna. Parking se može platiti na parkirnim automatima kao i mobilnom aplikacijom ParkWallet za Vaš smartphone na IOS (iPhone) i Android platformama putem kreditnih kartica.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist